Welcome, Guest. Please login or register.

Publicidad

Autor Tema: Nike air max 1 premium tonal pack  (Leído 751 veces)

rgywrdesdee

  • Oveja berserker
  • Mensajes: 4
Nike air max 1 premium tonal pack
« en: 25 de Noviembre de 2017, 09:25:24 am »


Courtesy of Sneaker Politics, Nike afslører sin seneste iteration af nike air max 1 premium sc jewel. Denne gang valgte Swoosh en "Bordeaux / Desert Moss" farvebane, der kombinerede premium ruskind med en læder øverste. Dette suppleres med en række gule og sorte hits indlejret i sneakerens krop, især på de mønstrede snørebånd.

Nike Sportswear og atmos strækker sig efter deres samarbejde i 2018. Mens atmos vil altid være kendt for deres arbejde på nike air max 1 premium bordeaux , vil de igen falde. Denne kommende Nike Air Max 1 by atmos er mærket som en Premium release, som vil have en Dark Curry, Sport Blue, Black og True White farvekombination. I øjeblikket har billeder endnu ikke lækket, men du kan være sikker på, at dette vil være en hyped release.

Nike air max 1 premium tonal pack får en efterårsmaskering i tre nye farvelægninger, der bare skrig falder. Komplet med en tonal nubuck øvre kommer den ikoniske Air Max sko i "Bio Beige", en bourgogne "Portvin" og en olivengrøn "River Rock , "Og er alle udstyret med metalliske bronze lave eyelets og klassiske hvide såler. Silhuetten er et tidløst design, der altid virker, og disse farver viser, at dressing til efteråret ikke kunne være mere sjovt.

Denne nike air max 1 premium dark stucco er en del af tonal nubuck-pakken og er udvalgt fra sætet er det biologiske farveskema. Den sandede nuance dækker stort set hele sin øverste, der er lavet af glat nubuck for en præmieoplevelse. Guld accenter ses på de øvre øjenlåg for et strejf af luksus som matchende bælte snørebånd og en hvid gummisål med synlig Max Air polstring fuldender det rene to-tone design helt og holdent.

http://www.shoesmarkdk.com/