Welcome, Guest. Please login or register.

Publicidad

Autor Tema: adidas ultra boost hvid sko køb  (Leído 166 veces)

daniceag

  • Oveja berserker
  • Mensajes: 3
adidas ultra boost hvid sko køb
« en: 12 de Enero de 2018, 04:25:46 am »


For et år siden introducerede adidas en ny sneaker, adidas ultra boost lilla sko Køb online der ville ændre klimaet i virksomhedens sneaker spil for det næste år. Gør en dristig påstand om, at de lancerede den bedste løbejakke nogensinde, havde Boost-teknologien allerede folk, der var fascineret. Designet var imidlertid en stor opgradering fra tidligere Boost-løbere i samme stamtræ, så det lignede ikke for meget af mærket for at gøre denne erklæring.

adidas ultra boost hvid sko køb har eksisteret siden 2013; Den blev først oprettet i et laboratorium af BASF og startet som et teknisk værktøj til løbere, der kigger efter den ultimative ride, mens de forsøger at banke skridt for deres Fitbits. I 2014 gav adidas Energy Boost 2 den oprindelige model til at bruge teknologien endnu mere komfort og også opgraderet æstetikken, så du faktisk kunne bære dem uden for gymnastiksalen. Boost begyndte at dukke op i flere sneakers, herunder Derrick Rose signaturlinjen, hvilket viste, at det var nyttigt for mere end bare at køre - og at det var fremtiden for mærket.

Yeezy Boost kan have vundet prisen for Footwear News for Best Sneaker of 2015 - for pladen klassificerede Complex adidas ultra boost mænd løbesko som nr. 1 sneaker i det forløbne år - men Ultra Boost havde den største effekt for mærket. Det skubbet store enheder og gav adidas det største crossover hit siden, godt, det har været et stykke tid.

adidas ultra boost orange sko billig Den bedste del om sneaker er, at du ikke behøver at løbe ud på stikket for at få dine hænder på et par. Det var den måde, hvorpå sneakers skulle være, og selv den måde, som Kanye havde forestillet sin egen linje. Og mellem Boost-teknologien og den overlegne Primeknit-øvre er det det bedste løbesko omstillede livsstilsfænomen, da Nike introducerede Flyknit Racer på OL i 2012.

Her er vi et år senere - adidas oversatte ikke hylder med en million farvelægninger og variationer; mærket holdt det enkelt og rent og gav folk det væsentligste at holde i deres sneakerrotationer. Selv når det blev stort, overvejede adidas ikke adidas ultra boost dame Sko Danmark Online eller forsøgte at tvinge noget på forbrugerne ved at markedsføre et produkt, som folk ikke ønskede. Det havde virkelig intet at gøre med de originale marketingkoncepter eller pressesæt, succesen med Boost var bare livet, der dikterede trendens retning. Du kan have alle de dybe lookbooks, influencers og betalt indhold, du vil have, men i slutningen af ​​dagen behøver du simpelthen et varmt produkt - og adidas gav alle netop det.