Welcome, Guest. Please login or register.

Publicidad

Autor Tema: adidas joggesko dame  (Leído 882 veces)

trfhnfgb

  • Oveja berserker
  • Mensajes: 2
adidas joggesko dame
« en: 25 de Febrero de 2018, 02:58:06 am »


Men første ting først, la adidas sko salg oss holde roen i et sekund. Hva er den store delen av den nyeste sneaker stilen? Først av alt heter navnet Adidas Tubular Shadow. For det andre har den en bakgrunnshistorie du ikke mistenker ved første øyekast. Tubularmodellens reise startet faktisk på basketballbanen, men det tok ikke lang tid før det vant over hele moteområdet.

Redefinere sportsklær på gaten, den adidas tubular doom sock pk tar designinspirasjon fra en ikonisk '93 runner.

adidas sko herre tilbud-merket tok en tur ned i arkivet og gjenopplivet et ikon som nå har blitt forvandlet til Tubular Shadow Shoe. Tubular-serien oppstod først på 90-tallet som en løpesko med en dekkrørsutseende, som er designet for bedre bakkefeste. På den tiden ble designen ansett langt foran sin tid. Det moderniserte hvordan folk løp og hvordan de så ut mens de kjørte på grunn av sin svært avskalede og moderne silhuett. Årtier etter den opprinnelige utgivelsen har Tubular-franchisen virkelig påvirket gatestilstedet og den høykvalitets sportsstilen med sin elegante, stilige finish.

Med lett-å-elske adidas joggesko dame colorways, kan du matche disse opp med trenings-eller hangoutklær. Det er alltid viktig å føle seg sammen og komfortabel i verden av sneaker stil, og det er definitivt hva Tubular Shadow vil bringe til skapet ditt.

http://www.weibeast.com/