Welcome, Guest. Please login or register.

Publicidad

Autor Tema: Nike pas cher Vapormax Plus "Creamsicle"  (Leído 1090 veces)

honeyrobin

  • Oveja berserker
  • Mensajes: 3
Nike pas cher Vapormax Plus "Creamsicle"
« en: 16 de Agosto de 2018, 07:30:41 am »


Sommartid och glass går side nike vapormax dam i hand. Det existerar inget som en söt behandling under en varm dag, och de flesta skulle hålla med om att en creamsicle är en hel av de mest ikoniska sommartidbitarna. Popsicleens orange ?& vita färgkombination är omedelbart igenkännbar världen över ?& nu kommer den på ett par skor, eftersom Nike pas cher är redo att släppa en creamsicle-färgad ta på Vapormax Plus precis my spouse and i tid för toppsäsong.

Skon har en tonal segl övre, med accenter och nike zoom fly dam anländer via den svarta Vapormax Plus varumärket på tungan, små reflekterande träffar på halsen och modifierad Air Max Plus jewel logotyp på hälen. Det lätta utseendet fortsätter på Cushlon-mellansolen, som smyckas i en hel mycket svag pastellfärgad apelsin-samma färg som kommer på övre lilla häls swoosh-och skon är färdig scientif en ljus orange Vapormax-dämpningsenhet.

Efter att ha fått en hel uppdaterad ta på family room klassiska "Grape" -färgen, får damarna ett nytt friskt par Nike's hybrid Vapormax 97 som en big apple "Vintage Coral" färgväg om presenterats. Med en övre som är ljust och nike zoom fly herr den nyligen släppta "Metallic Gold" -färgen, erbjuder "Vintage Coral" en lite ?nnu mer matt att ta på sig guldsmycken, handla av vanliga glänsande övre för en smalare ton. Övre accenter ankommer via små röda swooshes på tungan och midfot och svart / röd detaljering på hälfliken. Skos utseende är färdig med en kristallklar Vapormax-enhet, vilket ger utmärkt dämpning och erbjuder en hel unik kontrast till family room klassiska Air Max 97-övre.

Utefter att nyligen presenterats my spouse and i en ren "Metallic Cashmere" och en jubileumsmetall "Metallic Gold", har Nike's mixture Vapormax 97 kommit framm?t till en ny färska färgväg, den här gången en klassisk "Grape". Skoens Air Max 97 övre om en ren vit nylon uppers underlag och vit läder mudguard med 97s signatur silver randar. Den ljusa "Grape" detaljering anländer by using en lila rand, lelo häl flik, små lelo swooshes på tungan ?& midfoot och teal sockliner. Övre kastkastningsestetik kompenseras scientif nike cortez herr en futuristisk djärvlila Vapormax-dämpningsenhet som ger en djärv kontrast.