Welcome, Guest. Please login or register.

Publicidad

Autor Tema: Adidas Yeezy Boost 350 Billigt  (Leído 453 veces)

doujiao

  • Oveja berserker
  • Mensajes: 2
Adidas Yeezy Boost 350 Billigt
« en: 17 de Agosto de 2018, 09:41:01 am »Medan rapporter om en återhämtning av Adidas Yeezy Boost 350 Billig nästa månad fortfarande dröjer, med sommaren nästan här är kollektiva tankar lika anpassade till den inledande utgåvan av adidas Yeezy 350 Boost Low. Och även om inget officiellt utgivningsdatum har kommit tillkännagivits har det visat sig idag att skoen träffar minst en återförsäljare någon gång nästa månad.

Det har sagts att Adidas Yeezy Boost 350 Köpa kommer att släppa i juni. Det här är intressant med tanke på att affären sa att stocken - medan en stor återförsäljare med vilken åtgärd som helst - inte är känd för sin exklusivitet. De är en mellannivåhandlare med flera platser i USA som lager övervägande "allmänna utgåvor". Så tänker tillbaka till när Kanye sa "alla som vill ha ett par Yeezys kommer att få dem", börjar de påståenden ganska legit. Dessutom kan detta också innebära att Yeezy Boost är på väg tillbaka till återförsäljarna trots allt.

För de som kanske har missat på den första delen av Kanyes förhoppningsvisa Yeezy 750 Boost-debut, är Yeezy Season helt klart att fortsätta då debuten för Adidas Yeezy Boost 350 Online Low ligger i horisonten. Spola med snyggt mysiga vibbar, den låga silhuetten tar ett tonalt tillvägagångssätt för sitt nätbaserade "Black" -utbud. Med sin prisvärde satt till 210 dollar visas en fotförhandsvisning av Yes kommande Trefoil digs efter hoppet.

Adidas Yeezy Boost 350 Billigt "Pirate Black" kommer att släppa andra gången som en officiell återuppbyggnad av Adidas Originals idag. Nedan finns länkar till flera online-återförsäljare där du kan ta tag i den här förmiddagen. Denna fredag ​​markerar den mycket efterlängtade återuppbyggnaden av adidas Yeezy Boost 350 "Pirate Black". Men är det den enda Yeezy Boost 350 som återställer den här säsongen? Tja, enligt många rapporter är det troligen bara den första. UPPDATERING: En återförsäljare lade fram ett tydligt utgivningsdatum för Adidas Yeezy Boost 350 "Turtle Dove" som skulle vara en uppenbar återhämtning i maj 2016. Denna återförsäljare har sedan tagit bort informationen om utgivningsdatum från sin kalender.

Yeezy Säsong 3 börjar idag, men innan dess återvänder dagens första On-Foot Look till Adidas Yeezy Boost 350 Rea "Oxford Tan" från Yeezy Säsong 2. Helt tonal tar denna solbränna på sig Yeezy Boost ser lika bra ut som förväntas, parning perfekt med dämpade baslager och en kontrasterande bomberjacka som ett uttalande. Kanye West, under prepping för sin Yeezy Season 3-presentation, förhandsgranskade några nya adidas Yeezy Boost 350s i processen. Avlastning av bilder via hans Twitter, West belyser en vitvit Yeezy Boost 350 med lite varierad konstruktion jämfört med tidigare par. Det finns också ett svart par i bakgrunden av bilden nedan, som ser ut som om den är överlagd i vitt.

För mer information, vänligen klicka här:www.skortmall.com

Chesters0

  • Oveja berserker
  • Mensajes: 1
Re:Adidas Yeezy Boost 350 Billigt
« Respuesta #1 en: 23 de Agosto de 2018, 10:38:50 am »
Det er her jeg køber det.