Welcome, Guest. Please login or register.

Publicidad

Encuesta

Adidas ZX Flux Online Sverige

Adidas ZX Flux Online Sverige
0 (0%)
Adidas ZX Flux Online Sverige
0 (0%)
Adidas ZX Flux Online Sverige
0 (0%)
Adidas ZX Flux Online Sverige
0 (0%)
Adidas ZX Flux Online Sverige
0 (0%)

Total de votos: 0

Autor Tema: Adidas ZX Flux Online Sverige  (Leído 472 veces)

gejin

  • Oveja berserker
  • Mensajes: 3
Adidas ZX Flux Online Sverige
« en: 24 de Agosto de 2018, 05:22:48 am »


Du kan hämta den från www.beastsole.com

Om standard Adidas ZX Flux Online Sverige inte redan var tillräckligt chill för dig, lyckligtvis finns det ett ännu mer vardagligt alternativ för den snabba klassiska modern-möter-vintage sneaker. ZX Flux Slip-On gör en väldigt sportig nytta av lättillgänglig stil än sina föregångare som den ikoniska Vans Slip-On. Den här versionen har ett helt blått färgschema, med sin övre övre i College Navy med ett av de två elastiska korsremmarna i en något ljusare nyans av blått.

Adidas ZX Flux ?terf?rs?ljare lägger bara på sitt bästa påskkläder med den här nya upplagan för damerna med en härlig blommig övre. De mjuka pastellfärgerna i de olika blommorna som avbildas är åtföljda av en mockahälsräknare (vanligtvis plast) för extraprydnad. Randen, snören och sålenheterna kommer alla i ljusvita för att hålla dessa snygga och ljusa för ett perfekt vårt utseende.

Adidas ZX Flux Grossist Sverige går in i det stora hela med den senaste rymd-tematiska grafiska överdelen. Strålar från den vanliga "galaxen" -motivet, den här gången går rymdscenen rött för en trippy ny takt på det himlens temat. Alla element från snören till yttersålen kommer också i den livliga skuggan av rött, vilket gör en sneaker som verkar blanda "Red October" och "Galaxy" trenderna till en.

adidas hittar fortfarande sätt att uppdatera sin livsstil go-to i Adidas ZX Flux Köpa Online. Visst kan silhuetten ha tagit en ryggsäck till erbjudanden som hela Tubular-serien och den främsta komforten hos Boost-tekniken, men ZX Flux fungerar fortfarande som ett överkomligt alternativ som är rotat i den tre stripens sena 80-talets dominans. Idag tar vi en titt på "Fingerprint Pack" som visar ett virvlande utbud av vita och svarta linjer på övre för att efterlikna faktiska fingeravtryck.

Aurora Borealis, även känd som Northern Lights, har nyligen blivit en populär inspiration för färgvägar. Under Armor Curry 2 använde den pulserande North Pole naturligt förekommande ljusutställningen för en festlig julfärg och till och med Premier inspirerades under ett Nike SB-samarbete tidigare. Nu är Adidas ZX Flux Grossist tillbaka till sina grafiska tryckta sätt med egen inspiration från Northern Lights. Fotorealismen här är oöverträffad, eftersom en skuggliknande trädlinje bleknar till en svart retro ZX mellansula. En mörkblå natthimmel presenterar hints av neon för ett verkligt unikt och pittoreskt utseende. Denna speciella modell kallas adidas ZX Flux Decon och har en förstärkt hälkonstruktion som är helt genomskinlig.