Welcome, Guest. Please login or register.

Publicidad

Encuesta

Adidas NMD Bestellen

Adidas NMD Bestellen
0 (0%)
Adidas NMD Bestellen
0 (0%)
Adidas NMD Bestellen
0 (0%)

Total de votos: 0

Autor Tema: Adidas NMD Bestellen  (Leído 470 veces)

ainiyou

  • Oveja berserker
  • Mensajes: 3
Adidas NMD Bestellen
« en: 30 de Agosto de 2018, 04:32:45 am »


Du kan hämta den från www.bestnotey.com

I december 2015, den inledande Adidas NMD Bestellen-siluetten som släpptes i sin första färgväg, som består av Core Black, och nu har det tyska sportklädermärket meddelat att modellen kommer att erbjudas i vit variation i sommar 2016. Sportar en andningsbar Primeknit-konstruktion, den snygg design är detaljerad med sina underskrifter tekniska svetsade tejp överlagringar på sidopanelerna, eftersom det hela ligger på toppen av en matchande full längd sållenhet med sina tydliga blå och röda EVA-pluggar.

Först utsläppt utanför USA förra månaden, antyder ankomsten av den vita Adidas NMD Reduziert Preis, har äntligen bekräftats av den tyska sportklädermärket. Tidigare idag via adidas officiella twitter-konto, publicerade företaget en tweet som refererar till det aktuella utgivningsdatumet, vilket är planerad till fredag ​​den 15 juli Silhuetten kommer också att förenas med City Sock i svart - en annan siluett som nyligen debuterade utomlands först.

Denna rena Adidas NMD Großhandel debuterades nyligen hos återförsäljare utomlands, medan dess ankomst stateside fortfarande är planerad till någon gång under mitten av sommaren. En annan titt på den kommande modellen är utställd, som tillsammans med City Sock i svart, ett annat par som kommer att debutera till återförsäljare landsomfattande under de kommande veckorna också. Sammantaget består den snygga lågkomponenten av breathable Primeknit med matchande tejpöverdrag på sidopanelerna som också avbildar det ikoniska trebandsmotivet. Dessutom detaljerad med en sock-liknande krage, är modellen färdig med en tonal full-längd boostsolja som är utrustad med signaturen EVA-pluggar i blått och rött.

Efter den officiella avslöjar veckan sedan förväntas denna beige-färgade Adidas NMD Auslauf äntligen debutera snart, men i första hand utomlands först. Officiellt kallad Vapor Grey, den snygga modellen är definierad av dess övre och övre EVE-insatser på andningsolen som draperas i respektive färgväg. En fransk "La Marque Aux 3 Bandes" -text kompletterad med en ren, vit boost-enhet, vilket betyder - The Brand with Three Stripes - smyckar framsidan av de två pluggarna på varje sko.

Med City Sock i svart förenas med sin släpp, är det här paret väsentligen skuggat i orört vitt. Består av breathable Primeknit kompletteras den snygga komponenten med matchande tejpöverdrag på sidopanelerna, vilket visar det ikoniska trestripmotivet. Ytterligare detaljerad med en socka-liknande krage är sneaker utrustad med en tonal full-längd boostsolja som är utrustad med signaturen EVA-pluggar i blått och rött Adidas NMD Billig Sale.