Welcome, Guest. Please login or register.

Publicidad

Autor Tema: Nike Air Max 1 Billiger  (Leído 587 veces)

genshe

  • Oveja berserker
  • Mensajes: 2
Nike Air Max 1 Billiger
« en: 18 de Septiembre de 2018, 08:12:55 am »


Klik hier voor meer informatie: www.breakerun.com

Bay Area staat op, net als de tweede keer deze maand, zal de Swoosh een Nike Air Max 270 Winkel colorway uitbrengen die is versierd in de teamkleuren van een professioneel sportteam dat de Bay naar huis roept. Eerst was het een koninklijk blauwe en gouden variëteit voor de Golden State Warriors, en nu komt deze 270 opgedoken in een vertrouwde combinatie van zwart en oranje voor de San Francisco Giants. Total Orange fungeert als het brandpunt van dit ras, dat het grootste deel van het bovenste deel siert, evenals de door de levensstijl ontwikkelde hielzeep.

Nike Air Max 270 Kopen Er wordt een blauw gaas gebruikt om te dienen als het basismateriaal van het bovenwerk, terwijl zwarte accenten op de teen, middenvoet, hiellip en plastic hakkooi aankomen. Warriors yellow wordt meestal gebruikt voor branding, omdat de graphics van het bovendeel allemaal in de gedurfde tint zijn uitgevoerd. De tussenzool maakt gebruik van wit TPU-schuim in de middenvoet voordat het plaats maakt voor een grote gele hak luchtbel, en de schoen wordt vervolgens voltooid met een zwarte, blauwe en gele buitenzool.

Nike Air Max 270 Aanbiedingen Een van de grootste deelnemers aan deze dienst is Nike's ACG-dochteronderneming, die een overvloed aan loft-rendementen heeft gekend, evenals nieuwe silhouetten zoals de Dog Mountain en de Ruckle Ridge-hitwinkels. Een ander All-Conditions Gear-model dat in 2018 debuteert, is de Air Max 270 Bowfin die de levensstijl-gebouwde hieleenheid van de nieuwste Air Max-creatie van Swoosh leent. Uitgerust met een robuuste, parcoursklare vibe, heeft de Bowfin een gelaagd bovenwerk dat mesh, nylon en leer combineert, evenals een set riemen met een wild patroon die helpen bij het afsluiten van dit spel, evenals het gevoel van jaren 90.

Zes maanden na de oprichting van de Nike Air Max 270 Heren te Koop heeft het zichzelf stevig gecementeerd als een van de populairste nieuwe silhouetten van Nike, met de Swoosh Brand als eerste elke door lifestyle ontworpen hielzeep. Het is uitgebracht in een overvloed aan verfrissende en klassieke kleuren en heeft ook invloed op andere silhouetontwerpen zoals de Air Force 270 en de Air Max 720. De volgende stap om lid te worden van de groeiende familie van de sneaker is deze onlangs uitgebrachte Persian Violet-selectie die ziet zijn bovenkleed gekleed in een eenvoudige combinatie van wit en donkergrijs. Vasthouden aan de winnende formule van deze sneaker, fungeert de hiel van de 270s als een brandpunt met de enige kleurenflits van het aanbod.

Begin deze week hebben we u kennis laten maken met de Nike Air Max 270 Dames Goedkoop met met Flyknit doordrenkt bovenmateriaal. Op dat moment was er slechts één foto van het blauwe en oranje paar beschikbaar, maar nu zijn de officiële afbeeldingen van alle vier de producten opgedoken. Nike behandelt mannen en vrouwen gelijk, met twee herhalingen voor beide geslachten, waaronder een simplistisch zwart-wit paar en een felgekleurde optie.