Welcome, Guest. Please login or register.

Publicidad

Autor Tema: Nike Air Force 1 Rea  (Leído 652 veces)

konich

  • Oveja berserker
  • Mensajes: 2
Nike Air Force 1 Rea
« en: 26 de Septiembre de 2018, 05:31:21 am »
Nike fortsätter att utveckla flygvapnet 1 både sidledes och vertikalt, eftersom nya iterationer av den ikoniska basketskon från 1982 fortsätter att dyka upp. Den högkvalitativa stilen som föddes från Nike Air Force 1 High webbutik designer Ben Kirschner SF-AF1-serien introducerade en ny typ av stil som gick utöver de grundläggande normerna för Air Force 1-styling, så medan skon inte är riktigt för puristerna, har den gott om överklagande. Det nya reptillbehöret är något ovanligt med flygvapnet 1, men den mega-höga dragkedjan och säker AF-1-branding ger tillräckligt med ett uttalande - även utan den totala orangefärgade färgväggen.

Kvinnor kommer snart att få ett annat alternativ till Nike Air Force 1 Low på nätet, med denna kommande färgväg i en ren kombination av Light Bone med en gummisula. Även om SF-AF1 Mid har nyligen debuterat och den jämnare SF-AF1 High är på väg, börjar den ursprungliga versionen av den stilfulla Air Force 1 makeover uppenbarligen ingenstans, vilket du kan se av den nya färgväg som är det förmodligen en av dess bäst än.

Nike Sportswear fortsätter tonal suede övre och gummi enda formel för kvinnors Nike Air Force 1 billigt pris i höst, nu byter från Lows såg vi tidigare i månaden till Highs. Air Force 1 High går med den klassiska svarta och tandköttskombinationen för den här kvinnans frisläppning, byggd med ett fullt mocka övre och reflekterande svart material för Swooshes, fotledrem och hälflik.

Tiscis senaste arbete med Nike består av två färgvägar från Nike Air Force 1 Rea, som han fyller i sin signaturstil i den stora stjärnbroderiet med sportig detaljering i det ribbonade fotledet. Det som exemplifierar hans kärlek till hoops är den anpassade logotypen på tå-lådan inspirerad av den ikoniska NBA-logotypen. De två AF1 är en del av en större samling inspirerad av ett fiktivt basketlag som kallas Minotaurs; Tisci gick vidare och skapade anpassade logotyper och emblem för denna imaginära trupp, som han beskriver som en återspegling av dagens superhuman basketstjärnor.

Med Köp Nike Air Force 1 Jewel som redan förhandsgranskats i två nya 2017 färgvägar, kommer dess låga motpart också att erbjudas, eftersom den presenteras i en ren segelvit finish. Den ikoniska Bruce Kilgore-designade sneakeren är helt enkelt draperad i den orörda nyansen, som består av premium läder. Till skillnad från sin traditionella byggnad definieras denna speciella återgivning av en jeweled Swoosh som pryder sidoväggarna.

Du kan hämta det från www.skortmall.com