Welcome, Guest. Please login or register.

Publicidad

Autor Tema: nike air span ii blå  (Leído 693 veces)

uhmnocau

  • Oveja berserker
  • Mensajes: 3
nike air span ii blå
« en: 15 de Marzo de 2019, 04:22:17 am »

nike sko dame lyserød En retro runner fra vej tilbage, gravede Nike dybt ind i hvælvet for at genoplive en af ​​deres gamle klassikere. Efterfølgeren til en sen 80'ers sko blev Air Span II frigivet et par år efter originalen i 1990 - og er sjældent blevet set siden. Tilbage i et af sine OG-farveskemaer, dekorerer en blanding af hvid, grå og sort dekorationsoverdelene, mens fedblå accenter fremhæves ved sidepanelet Swoosh, tunge tag og ydersål. Udførelse af udseendet, underskrift Air Span II sidder til siden.

nike sko mænd sort 2019 Frisk tage en klassiker fra Nike. Air Span II SE sneaker er tilbage med stil + branding som ligner den tidlige 90'ers original. Denne SE-version tilbyder et lærreds øvre med slagabsorption, en polstret skumpålsåse, alt sammen på en gummiløsning.

nike sko hvid grøn Nike Air Span blev oprindeligt udgivet i '89 med II efter tæt i 1990, de var et favoriseret valg blandt løbere takket være deres kombination af holdbarhed og stil, samtidig med at de er billigere end synlige luftvalg, siden da de ikke har været set i nogen tid, indtil tidligere i år, da de genopstod igen og lavede en fed påstand med et væld af levende og retrofarve.

nike air span ii blå Århundrederne blev placeret i Complexs top 50 løbeskoetter af alle tider, hvoraf de sagde, at "denne (Air Span II) fortjener en genudgivelse, bare så en ny generation kan sætte pris på denne vejkørsel. Nike lyttede og bragte det tilbage til alle OG sneakerheadsne for at føle nostalgi og for at vise den nye generation Spaniens styrke.

https://www.tilbudsnkrs.com/