Welcome, Guest. Please login or register.

Publicidad

Autor Tema: adidas sko mænd sort 2019  (Leído 803 veces)

8qdc9z4s

  • Oveja berserker
  • Mensajes: 3
adidas sko mænd sort 2019
« en: 27 de Marzo de 2019, 06:54:59 am »

adidas sko salg dame rød Den øvre er konstrueret af tre sammenknyttede Primeknit mønstre, alt i en enkelt skygge af sort men med subtile variationer i tekstur for at tilføje en følelse af dybde og intriger. Siddende oven på en polstret BOOST ™ mellemsål, suppleres skoen med en krøllet ydersål, der giver ekstra greb og en hård, utilitaristisk kant.

adidas sko hvid med guld NMD CS1 PK "Parley" tager en kort pause fra Ultraboost silhuetten for at fokusere på City Sock for at fejre Parley For Ocean indsats for at reducere havaffald. Med rent havvand og frisk luft i tankerne er overdelen lavet af en åndbar, fleksibel Primeknit-øvre med en konstrueret soklignende pasform. Støbte EVA mellemsålstikstik stabiliserer foden, mens boost-dæmpningen giver pillowy komfort og lydhørhed.

adidas sko mænd sort 2019 Adidas NMD City Sock 2 har en enkeltbøjle primer i øvre ende med et vævet stripemotiv, accenteret med broderede vampdetaljer. Signatur NMD mellemsålen raffineres derefter med en skarpere profil og dekonstrueret EVA indsats på medialsiden og indgraverede detaljer på siden. Udgivet i Collegiate Navy og færdig med en kontrast krave og underskrift tape hæl trække, kulminerer udgivelsen som et rent udtryk for kraften i NMD minimalisme, stripping moderne sko design til sin absolutte kerne.

adidas nmd cs parley Primeknit sneakerboot fra adidas, gjort mere holdbar + vandtæt med en Gore-Tex behandlet øvre. Slip-on silhuet tilbyder en ribbet ankel krave og træk fane for en nem på / off, med NMD detaljer, såsom energi-retur boostsåse og EVA stik. Færdig med en grippy gummi ydersål. Adidas kombinerer mode og funktion for at skabe et klassisk teknisk sortiment af sneakers og atletisk slid. ...

https://www.sort5sko.com/